Deze retraite vond plaats van Maandag 2 Januari - Vrijdag 6 Januari 2023  - Monumentaal landgoed De Hoorneboeg, midden in het bos en aan de rand van de Hilversumse Hei

The power of time off. Plaats je intentie voor 2023 en vergroot je persoonlijke welzijn en kracht!

Deze retraite is volgeboekt. Aarzel niet ons een mail te sturen als je op de reservelijst wilt komen te staan. Of klik hier en ontdek de overige 2023 the power of time off retreats in wild nature.

Tijd vinden om niets te doen en stil te zijn, wordt elke dag een grotere uitdaging. Maar stil staan kalmeert je drukke geest. Deze NIEUWJAARS RETRAITE, midden in het bos, aan de rand van de Hilversumse Hei, helpt je te ontspannen, nieuwe energie op te doen en weer in contact te komen met je authentieke zelf. Wat is er mooier dan op deze manier het nieuwe jaar te beginnen? 

Het meest krachtige communicatie middel met jezelf (én met de mensen om je heen) is de stilte. De natuur helpt je te vertragen en te verstillen. Je zult er versteld van staan ​​hoe gemakkelijk het is om je gedachten los te laten én om je intentie te plaatsen voor 2023, als je de tijd neemt om stil te gaan staan.

Een intentie is het uitgangspunt van elke droom. Het is de creatieve kracht die aan al onze behoeften voldoet, of het nu gaat om geld, relaties, spiritueel ontwaken of liefde. Een intentie is een voornemen, een zaadje van datgene wat je wilt creëren. Net als echte zaden kunnen intenties groeien en bloeien. Deze dagen nemen we je mee op reis om je intentie voor het nieuwe jaar te planten in de verschillende lagen van je energie en bewustzijn.

 

Oorsprong

We ontwikkelden deze retraite na 25 jaar ervaring om mensen en bedrijven bewuster te laten leven en (samen-) werken, met meer compassie en met een diepe verbinding met jezelf en met de mensen om je heen. Deze menselijke vaardigheden zijn relevanter dan ooit tevoren.

Deze retraite is nu toegankelijk voor iedereen die de impact van zelfbewustzijn en zelf-zorg begrijpt. Het draagt ​​bij aan verbeterd mentaal welzijn en aan meer (werk-)geluk. Het helpt om je professionele invloed te vergroten en om duurzame vriendschappen en relaties te realiseren.

Deze the power of time off retraite wordt geleid door Daniella Konopasek en Ingrid Valks, facilitators voor bewust leiderschap en internationaal gecertificeerde yoga- en meditatieleraren. Daniella is een gecertificeerd Shinrin Yoku gids en natuurcoach. Ingrid is de initiator van the power of time off en zij brengt meer dan 20 jaar expertise met zich mee in het creëren van ervaringen met impact om mensen te verbinden, ook met zichzelf. Haar visie is om regelmatig TIME OFF  te plannen, elke dag 10 minuten, elke week een uur, elk jaar een week en elke zeven jaar een jaar.

The power of time off

Een the power of time off retreat is een volledige innerlijke reset. Een reis om stil te worden van binnen en je zintuigen te activeren en op een andere manier te beleven. De retraite geeft ruimte voor introspectie en resulteert in een heldere geest in een gezond lichaam. De retraite biedt je de mogelijkheid volledig op te laden, je intentie te plaatsten en je authentieke zelf weer terug te vinden.

De titel the power of time off verwijst naar de overtuiging dat we tijd moeten maken stil te staan om een verhoogd bewustzijn te creëren en daarmee een dieper begrip voor onszelf te ontwikkelen. Deze retraite is toegankelijk voor iedereen die de impact van zelfbewustzijn en zelf-zorg begrijpt en deze wil ervaren en verankeren in het dagelijkse leven.

 

Over de retraite

De ervaring heeft ons geleerd dat een retraite in meer- of mindere mate een impact op je leven kan hebben. Om die reden vinden wij het belangrijk om zowel voor- als achteraf contact met je te hebben.

Tijdens de retraite bieden we je een volledig programma waarbij we gebruik maken van meditatie technieken, rustgevende yogavormen, uiteenlopende natuur-ervaringen (Shinrin Yoku), stilte sessies, tijd om zelf te genieten van de prachtige natuur, het monumentale landgoed en je kamer. Elke dag bereiden de chefs van Bij de Tuinman gezonde vegetarische maalijden. Om optimaal effect van deze week te hebben vragen we jou om (zoveel mogelijk) digitaal te detoxen en geen (of beperkt) boeken te lezen.

 

De kracht van samen

Deze retraite doe je samen met anderen. Samen is het gemakkelijker en ook leuker. Er ontstaat een impactvolle energetische uitwisseling. Iedere deelnemer heeft zijn eigen individuele reis maar de ervaring leert dat de groep ook een belangrijk hulpmiddel en ondersteuning kan zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk tijd alleen door te brengen wanneer jij daar behoefte aan hebt!

Plaats je intentie voor 2023 en vergroot je persoonlijke welzijn en kracht!

'Ik plan regelmatig TIME OFF. Elke dag tien minuten, elke week een uur, elk jaar een week en elke zeven jaar een jaar.'

- Ingrid Valks | initiator the power of time off

Goed om te weten

  • Van Maandag 2 Januari – Vrijdag 6 Januari 2023
  • Ontvangst op Maandag tussen 11.00 en 11.30 uur. Einde programma op vrijdag rond 14.30 uur.
  • Deelnemers hebben geen yoga- of meditatie-ervaring nodig
  • Vegetarische maaltijden en snacks bereid door restaurant Bij de Tuinman met ingrediënten uit eigen moestuin en van lokale boeren
  • Digitale detox. Het wordt aanbevolen om mobiele telefoons en andere elektronische apparaten thuis te laten dan wel uit te schakelen of een vast tijdstip van de dag te kiezen om verbinding te maken met het thuisfront

 

 

investering in jezelf

De prijs voor deze all-inclusive the power of time off retreat met verblijf in een tweepersoonskamer bedraagt € 1325,- per persoon. Er is een toeslag van € 150,- om de kamer exclusief voor jezelf te boeken. Niet inbegrepen zijn de reis naar/van de retreat locatie in Hilversum en je verzekering(en).

 

If you never make time, you never have time

 

 

Locatie

We kunnen eigenlijk geen betere omschrijving vinden van deze locatie dan hun eigen manifest die we graag met je delen.

Er was eens …
een plek waar je alles achter je kan laten, om jezelf terug te vinden.
een plek waar het eten uit magische ketels komt en liefde je geest voedt.
een plek die gelooft in dromen die het waard zijn geleefd te worden
en in levens die het dromen waard zijn.

een plek waar idealen realiteit worden.
waar dromen en daden in harmonie leven.
waar nieuwe ideeën de aandacht krijgen die hun schoonheid verdient.waar ontwikkeling en verdieping ruimte creëren voor vernieuwing en verbetering.
waar moeten mag, maar willen regeert.
waar plezier altijd wint van cynisme.
waar leven gevierd wordt.

een plek dichtbij de overrompelende hectiek van alledag, waar je mag verdwalen in stilte.
waar inspiratie leeft, op de zetel van de ziel.
waar natuur met hoofd, hart en handen wordt beleefd.
een plek waar je status wegvalt en wat je toevoegt opvalt.
waar we voorleven waar we voor willen leven.
een plek, die het kruispunt vormt tussen verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur.

deze plek heeft nu een plek…

DE HOORNEBOEG

Buitenplaats voor binnen
Werkplaats voor dromen
Droomplek voor daden
Speelplaats voor verandering

Book this retreat

To book your place in the retreat in nature is very easy; select your date, room and payment. Fill out your name and contact details. Agree with terms and conditions and pay online. If you never make time, you never have time!