vrijdag 14 feb, woensdag 19 mar, 23 apr, 28 mei, 25 jun 2025 - De Hoorneboeg, midden in het bos en aan de Hilversumse Hei

Ook in 2025. ReConnect bij De Hoorneboeg. ReConnect with yourself, nature and your purpose.

 

An Invitation to Pause

Willen we het systeem waarin we met elkaar leven en werken veranderen dan zullen we tijd moeten maken voor onthaasting en reflectie over onze bijdrage voor een betere wereld. Als je stil gaat staan, kun je de situatie beter van een afstand bekijken. Dan kun je  opnieuw een verbinding maken met wie jij diep van binnen bent, met de natuur waar we allemaal onderdeel van uitmaken en met je purpose, datgene wat jou zingeving biedt. Kortom, met deze persoonlijke leiderschapsreis, breng je straks de beste versie van jezelf naar huis en naar je werk.

Dit is wat stil staan je kan brengen:

 • Reflectie op het verleden en inzichten voor de toekomst
 • Ontspanning, een heldere geest in een gezond lichaam
 • Maximaal bewustzijn en het vinden van een hoger doel

 

We staan onder hoge druk om elke dag de beste resultaten te leveren. Een veel voorkomende – onbewuste – strategie is om te werken en te leven zonder compassie en zonder verbinding met de mensen om ons heen en om niet te luisteren naar de taal van ons lichaam. We worden bijna een robot die constant aan staat.

Dissociatie kan voor de korte termijn een nuttige strategie zijn om doelen te bereiken. Langdurige dissociatie leidt tot mogelijke disconnectie met jezelf, disconnectie van degenen van wie we houden en van degenen met wie we (samen-)werken; ons team, onze klanten, onze zakenpartners.

We zijn meer met elkaar verbonden dan we denken. Als één van ons een burn-out krijgt, heeft dat gevolgen voor het hele ecosysteem, het hele gezin, de hele organisatie. Herken jij dit in je eigen leven?

The Personal Journey

ReConnect is een educatieve ervaring voor toegewijde professionals. Dit programma is toegankelijk voor diegene die de impact van zelfbewustzijn, zelf-zorg begrijpt en deze wil ervaren en verankeren in het systeem waarin we dagelijks leven en werken.

ReConnect is een 5-daags programma, verspreid over een periode van 5 maanden op De Hoorneboeg, Buitenplaats voor Inspiratie. We zullen elkaar ongeveer elke 6 weken een hele dag ontmoeten. Het programma kan een grote impact op je leven hebben. Om die reden vinden wij het belangrijk om zowel vooraf als ook na afloop van het programma contact met je te hebben.

Je wordt ondergedompeld in een holistische aanpak voor een gezond en betekenisvol leven en werken. Verwacht geen theoretische lessen en examens. Je gaat ervaren wat het beste voor jou werkt en wat het meest bij jou resoneert. Je vergroot de verbinding met je authentieke zelf, weg van de afleidingen van het dagelijks leven. Je ontdekt de transformerende kracht van zelfbewustzijn, de natuur en het herkennen van je purpose. 

Doe met ons mee op geselecteerde woensdagen: 18 september, 16 oktober, 20 november, 18 december 2024 en 29 januari 2025, van 09:00 – 17:00 uur.

Elke dag biedt een unieke mix van schrijfoefeningen, stilte sessies, ervaringen in de natuur, yin-, nidra en restorative yoga, meditatie- en adem technieken.

ReConnect bij De Hoorneboeg wordt geleid door Daniella Konopasek en Ingrid Valks, facilitators voor bewust leiderschap en internationaal gecertificeerde yoga- en meditatieleraren. Daniella is een gecertificeerd Shinrin Yoku gids en natuurcoach. Ingrid is de initiator van the power of time off en zij brengt meer dan 20 jaar expertise met zich mee in het creëren van ervaringen met impact om mensen te verbinden, ook met zichzelf.

Waarom ReConnect relevant is

Uit onderzoek van Randstad (JAN 2024) blijkt dat werk-privébalans en mentale gezondheid prioriteit krijgen boven traditionele carrièredoelen. Bijna een derde van de werknemers zou een baan afwijzen zonder leermogelijkheden.

Uit onderzoek van Marketing Report (Nov 2023) blijkt dat de vaardigheid waar werknemers zich het meest op willen richten in de komende jaren is het verbeteren van hun mentale gezondheid en welzijn. Een van de belangrijkste drijfveren voor werknemers om zichzelf te ontwikkelen, is om succesvol te blijven in hun functie.

ReConnect is ontwikkeld door Ingrid Valks, initiator van the power of time off, op basis van 20 jaar ervaring om mensen en organisaties bewuster te laten leven en werken.

Het is onze missie om menselijke vaardigheden in de spotlight te zetten, naast technische- en management vaardigheden. Menselijke vaardigheden zijn relevanter dan ooit te voren, in een wereld van constante veranderingen en crisis.

Informeer bij je werkgever of zij bereid zijn de investering in dagen en financiële middelen te willen vergoeden! Met de kennis en ervaring die je opdoet met het programma ReConnect, een persoonlijke leiderschapsreis, breng je straks immers de beste versie van jezelf naar het werk.

De natuur als gateway voor persoonlijk leiderschap

Een gedeelte van de opbrengst van ReConnect gaat naar de Black Jaguar Foundation. Deze stichting bouwt in de Amazone en Cerrado aan de langste groene corridor in Zuid-Amerika. In samenwerking met internationale wetenschappers, lokale gemeenschappen, boeren en overheidsinstanties. Zo dragen we bij om de natuur te behouden als gateway voor persoonlijk leiderschap, nu en in de toekomst.

'Ik maak regelmatig tijd to ReConnect. Elke dag 10 minuten, elke week 1 uur, elk jaar 1 week en elke 7 jaar 1 jaar.'

- Ingrid Valks | initiator the power of time off

ReConnect bij De Hoorneboeg

ReConnect with Nature

Buitenplaats De Hoorneboeg is gelegen midden in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei. Waar je ook gaat of staat, je kijkt naar de natuur of je bent buiten in de natuur. En dat in het hart van Nederland.

Verbinding met de natuur vermindert gevoelens als boosheid en angst en het vergroot positieve gevoelens zoals vreugde en dankbaarheid. Mensen die tijd in de natuur doorbrengen ervaren verbetering van concentratie en focus. Blootstelling aan de natuur zorgt er niet alleen voor dat je je mentaal en emotioneel beter voelt, het activeert een gedeelte van je zenuwstelsel dat je lichaam in een toestand van rust en herstel brengt. Zo draagt de natuur ook bij aan je lichamelijke welzijn.

ReConnect with your purpose

Je purpose gaat over de Waarom-vraag. Het is datgene wat voor jou de moeite waard is om voor te leven en te werken. Een deel van je purpose is het verlangen om je verbonden te voelen met anderen. Je purpose helpt je om dankbaarheid te ervaren op een manier die financiële beloningen niet bieden. Je purpose gaat vaak over iets dat je wilt bereiken voor een betere wereld. Het helpt ook te begrijpen wat je niet wilt verliezen en wanneer ‘nee’ te zeggen.

Je purpose is al aanwezig in jou. Je hoeft alleen maar uit je eigen weg te gaan staan. Tijdens deze journey is er uitgebreid aandacht om een niveau van zelfbewustzijn te ervaren waarin jij je purpose kunt (h)erkennen dan wel herijken.

ReConnect with yourself

De vier intelligentie niveau’s van het menselijk lichaam zijn je fysieke lichaam en ook je emotionele lichaam, je mentale lichaam en je spirituele lichaam. Het woord spirit zit in spiritueel. Het gaat over gepassioneerd en betekenisvol leven en werken, vanuit je hart.

Je leert te luisteren naar de taal van je lichaam. We luisteren de hele dag naar de taal van onze stem, maar ons lichaam, het huis waarin je woont, heeft ons ook zoveel te vertellen. Als de vier intelligentie niveaus van je lichaam in balans zijn en met elkaar verbonden zijn, kun je helder denken, harmonieus samenwerken en met compassie (leiding) geven. Je brengt de beste versie van jezelf naar huis en naar je werk.

Praktische informatie

 • Taal: Nederlands
 • Duur: 5 maanden. Vijf dagen live op locatie bij De Hoorneboeg. Intake online. Landingsgesprek aantal weken na afloop van het programma via Zoom/Teams.
 • Van sept 2024 – jan 2025. Data: 18 september, 16 oktober, 20 november, 18 december 2024 en 29 januari 2025, van 09:00 – 17:00 uur
 • Van feb  – jun 2025. Data: 14 februari, 19 maart, 23 april, 28 mei en 25 juni, van 09:00 – 17:00 uur
 • Locatie: Online & Buitenplaats De Hoorneboeg, aan de Hilversumse Hei, midden in het bos.
 • Inclusief lunch, locatie en programma
 • Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 20
 • Studielast: Je krijgt vrijblijvende verdiepende oefeningen mee

A Personal Leadership Journey

Is dit programma voor jou?

 • Je streeft ernaar de beste versie van jezelf mee naar huis en naar je werk te nemen.
 • Je hebt een drukke of complexe periode achter de rug en wilt opladen en innerlijke rust ervaren.
 • Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Je hebt een drukke baan en ook nog andere ballen in de lucht houden zoals zorgen voor familie, misschien je ouders, je wilt ook graag je vriendschappen onderhouden en je wilt niet in een burn-out terecht komen.
 • Je staat op een kruispunt en wilt tijd maken om te reflecteren op het verleden en je te bezinnen op de toekomst.
 • Je wilt op je werk een volgende stap zetten en vraagt je af wat je tegenhoudt

 

Aarzel dan niet om je deelname te bevestigen! Welkom!

Make time for positive experiences that can humanize your life and your workplace

Investering

De investering voor dit vijf maanden durende programma bedraagt € 1492 excl BTW, € 1785 incl BTW. Wil je liever betalen in termijnen? Dat kan, neem even contact met ons op.

Voor bedrijven € 1595 excl BTW, € 1909 incl BTW.

Reserveer nu je plek voor deelname aan ReConnect bij De Hoorneboeg. Een samenwerking tussen Buitenplaats De Hoorneboeg en the power of time off.

Heb je vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen. Je kunt een mail sturen aan info@thepoweroftimeoff.com of bel of WhatsApp rechtstreeks met Ingrid Valks, 0651097805

If you never make time, you never have time.

Boek ReConnect bij De Hoorneboeg

Je plek voor het persoonlijk leiderschap programma ReConnect bij De Hoorneboeg reserveren is gemakkelijk. Vul je naam en contactgegevens in. Geef bij payment aan of je zelf of je werkgever betaald. Geef akkoord op de voorwaarden en je kunt online betalen als dat van toepassing is. Of vul de gegevens van je werkgever in zoals deze op de factuur vermeld moeten worden.

If you never make time, you never have time!