This program is now also provided in English & available for In-Company annual well-being plans - ONLINE 21 DAGEN SPRING PRETOX - DETOX - RETOX (NL)

EAT WELL : BE WELL – Spring pretox, detox, retox programma (NL). 21 dagen VOEDING en LEEFSTIJL.

Voeding &  Leefstijl

Heb jij behoefte aan een energy boost? Wil je de afvalstoffen in je lichaam en de ballast in je geest opruimen? Zoek je ook focus en balans in je werk en in je privéleven? Deze 21-daagse detox reinigt lichaam en geest en verhoogt de weerstand voor een gezonde basis. Stap voor stap bouw je in drie weken aan een sterkere en gezondere versie van jezelf.

Geen ingewikkelde recepten en uitgebreide opdrachten. Wèl eenvoudige en kleine veranderingen om jouw ritme te (her)vinden. Met inspirerende tips hoe jij gezond en eenvoudig kunt detoxen om je immuunsysteem te versterken én een blijvend positief effect te creëren in je energie & levensstijl.

 “Zeker een aanrader. Veel nieuwe inzichten en rituelen. Ik ga blijvend een paar dingen volhouden. Het was een enorm speciale ervaring zeker nu in deze speciale tijd.” – Monique

“Een liefdevolle stok achter de deur om echt te veranderen.” – anoniem

Van Maandag 24 april – Vrijdag 12 Mei 2023

Een detox programma in 3 fasen:

1 week afbouwen en bewustwording (pretox)

1 week reinigen en ontspannen (detox)

1 week nieuw ritme en nieuwe energie (retox)

 

Met aandacht voor gezonde en natuurlijke VOEDING, de basis voor vitaliteit en weerbaarheid, en een gezonde LEEFSTIJL, voor een veerkrachtiger lichaam en geest, nieuwe energie en focus.

Elke week gezamenlijke kick-off. Elke week food-talk, elke week een meditatie en adem sessie. Elke dag content die je aangeleverd krijgt per mail voor je pretox, detox en retox.

“Het heeft mijn ogen geopend voor hoe makkelijk het is om dagelijks aan beweging te doen. Daarnaast ben ik bewuster gaan eten en hebben de recepten me enorm geholpen om me meer naar mijn lichaam te laten luisteren.” – Josse

“Ik ben nu vol energie, slaap goed, zie aan mijn huid en ogen dat het goed met mij gaat en voel dat ook. Ik heb ook veel geleerd van de tweede week. Dat was fysiek zwaarder dan ik had gedacht, maar het persoonlijke contact en de begeleiding maakte het een stuk dragelijker. Een volgende keer zorg ik voor een minder drukke agenda, dat zal het makkelijker maken.” – Sandra

Aandacht voor voeding

“Een detox-programma dat helpt je eet- en leefpatroon weer in balans te krijgen. Niet door minder of meer te gaan eten maar door stil te staan bij wàt je eet en hoe je leeft.“

- Suzanne Rotteveel | Natuurvoedingskundige

En leefstijl

Voeding & Leefstijl

Van Maandag 24 April – Vrijdag 12 Mei 2023

Het programma bestaat uit drie fasen; pretox – detox – retox. Elke fase start met een online live sessie (maandag) en elke dag ontvang je advies op maat over voeding en leefstijl, inclusief recepten, yoga- en meditatie oefeningen.

Elke week is er een live food-talk en elke week is er een live meditatie- en adem sessie.  Alles is afgestemd op de fase in het programma.

Hoeveel wil je betalen?

We bieden een modulair prijs systeem in deze tijd van onzekerheid. Kies in het boekingsformulier de optie met het bedrag dat je wilt en kunt betalen.

Normaal tarief € 525,- per persoon

Tarief voor fans € 275,- per persoon

Economisch tarief van € 125,- per persoon

 

Voor bedrijven is dit bedrag exclusief BTW.

Deze Spring Detox helpt je als ...

….je gezond wilt eten en weer even op weg geholpen kunt worden
….je wat overtollig vet en lichaamsgewicht kwijt wilt
….je wat meer ritme en structuur in je dagen wilt brengen
….je hoofd wilt leegmaken en ruimte creëren voor nieuw energie
….je behoefte hebt lichaam en geest weer in balans te brengen

Book this online retreat