Zondag 30 Oktober - Zondag 6 November, 2022 - ONLINE 7 DAGEN HEALTH BOOST (in het Nederlands)

EAT WELL:BE WELL – OCT 2022. Health Boost. Boordevol informatie over gezonde voeding, recepten en yoga oefeningen.

Geef je immuunsysteem een boost met voeding – yoga – lifestyle

Ieder jaar, rond november, start het griepseizoen. Een normaal terugkerend natuurlijk proces waarin ons immuunsysteem uitgedaagd wordt. Sinds de komst van Corona is een extra uitdaging aan de werking van onze weerstand toegevoegd. Dit programma versterkt je weerstand en vitaliteit, dus geen paniek in het najaar bij een onverwachte hagelbui of bij het binnenstappen van een benauwde ruimte. Weerstand manifesteert zich fysiek en mentaal en juist die twee aspecten ga je versterken in de week van de Health Boost. Een kort en intensief programma waarin de versterking van je weerbaarheid centraal staat.

In de Health Boost leer je hoe je door middel van voeding, yoga en leefstijl je weerstand kunt verhogen om griep en verkoudheid op afstand te houden en hoe je sneller herstelt als je toch ziek wordt.

Wil je ervaren wat voeding voor jouw vitaliteit en weerstand kan betekenen? Dan is de Health Boost een mooie introductie! 

Heb je het Spring Detox programma in het voorjaar gevolgd? Dan is de Health Boost de motivator om de draad weer op te pakken! 

De Health Boost zit boordevol voedings- en gezondheidstips en recepten aangevuld met ontspannings- en meridiaanstrekoefeningen. Zeven dagen lang ontvang je iedere dag oefeningen, recepten en wetenswaardige informatie over het versterken van je immuunsysteem. De oefeningen zijn eenvoudig te doen en je kunt alles afstemmen op je eigen agenda. Op zondagavonden is er een live (online) ontmoeting.

In het programma zijn onderdelen aan elkaar gekoppeld uit de antroposofische visie over gezondheid en voeding (natuurvoeding), yogafilosofie en de holistische visie vanuit de Chinese Geneeswijze (principes als yin en yang en de leer van de meridianen). Deze visies hebben we vertaald naar praktische handvatten voor het dagelijks leven.

Na deze week voel je je energieker en sterker. Je weet welke factoren invloed hebben op je gezondheid en je hebt kunnen ervaren hoe je door simpele aanpassingen in je voeding en levensstijl meer grip kunt krijgen op je mentale en fysieke weerbaarheid.

Inhoud programma:

achtergrondinformatie over weerstand & immuunsysteem

voedingsadvies voor een sterke weerstand

7×3 recepten (voor alle dagen een nieuw recept voor ontbijt, lunch en diner)

een 7-stappenplan voor een gezonde maaltijd

(yoga-)oefeningen om de meridianen (energiebanen) te strekken

ontspanningsoefeningen

een EHBO kit (eerste hulp bij griep)

“Een eat well:be well programma dat helpt je eetpatroon en je leefstijl weer in balans te krijgen."

- Suzanne Rotteveel | Natuurvoedingskundige

Voeding - Yoga - Lifestyle

Tijdens de Health Boost doe je elke dag dezelfde serie (yoga-)oefeningen met de meridiaanstrekkingen van Masunaga (ook bekend als de Makka Ho). Elke dag lichten we een van de meridiaanstrekkingen toe in uitvoering en welke kwaliteiten daarbij horen.

In de week voorafgaand aan de start ontvang je alle recepten voor elke dag van de week inclusief een boodschappenlijst. De ingrediënten bevatten de belangrijkste vitaminen en mineralen om een goede weerstand op te bouwen. We hebben daarbij ook gekeken hoe je dezelfde ingrediënten op meer manieren kunt gebruiken zodat je niets hoeft weg te gooien.

De Health Boost (30 oktober – 6 november) versterkt je immuunsysteem nu het aan het werk moet in het griepseizoen. Drie live (zoom) sessies. Op zondag 30 oktober kick off, woensdag 2 november Q&A&Nidra en op zondag 6 november closing, van 20.00 – 21.00 uur. Dagelijks online content over voeding, yoga en lifestyle.

Hoeveel wil je betalen?

We bieden een modulair prijs systeem in deze tijd van onzekerheid. Kies in het boekingsformulier de optie met het bedrag dat je wilt en kunt betalen.

Normaal tarief € 425,- per persoon

Tarief voor fans € 225,- per persoon

Economisch tarief van € 95,- per persoon

 

Voor bedrijven is dit bedrag exclusief BTW.

De Health Boost helpt je als je

  • je immuunsysteem wilt versterken
  • behoefte hebt lichaam en geest weer in balans te brengen
  • je weerstand wilt verhogen
  • gezond wilt eten en weer even op weg geholpen wilt worden
  • wat meer ritme en structuur in je dagen wilt brengen

Book this workshop