ONLINE RETREAT in het Nederlands LEES MEER

Is deze online retreat iets voor jou?

Als je één van deze vragen met JA beantwoordt, dan is deze ervaring iets voor jou:

  • Je leeft je leven vanuit je hoofd
  • Je voelt je onzeker, bang of eenzaam in deze quarantaine
  • Je vindt het moeilijk om ruimte voor jezelf te vinden en je opnieuw te verbinden met je eigen energie met al die mensen om je heen
  • Je communiceert veel met anderen via telefoon, Skype, LinkedIn, WhatsApp, mail, face-time etc.
  • Je wilt aan yoga of meditatie doen, maar kunt persoonlijke motivatie en begeleiding gebruiken om het echt te doen!
  • Hoewel je in quarantaine bent, ontmoet je graag nieuwe gelijkgestemde mensen die deze tijd ook willen gebruiken om te resetten en iets NIEUWS in beweging willen zetten
  • Je wilt aandacht besteden aan een gezonde geest in een gezond lichaam

 

Dit is het team van docenten en sprekers tijdens de 5-daagse retreat ‘Reset, Rebalance en Re-energize’  

Ingrid Valks is gespecialiseerd in de kunst van ontspannen met behulp van meditatie, ademhaling, yin yoga en nidra. Meditaties zijn een praktische manier om positieve eigenschappen zoals wijsheid en vreugde tot ontwikkeling te laten komen. De adem is het meest effectieve instrument om lichaam en geest met elkaar te verbinden. Yin yoga leert je om kalm te reageren op levens-situaties. Nidra is effectief om beter te slapen en te concentreren. Een perfecte mix van ingrediënten om ontspannen te blijven tijdens de quarantaine én daarná.

Marcel Remmé is bekend om zijn nuchtere aanpak hoe stress te verminderen. Met diverse oefeningen om je wervelkolom soepel te maken nodig je je lichaam uit fysieke en mentale stress los te laten. Als je deze oefeningen regelmaat doet zal je rugpijn zeker verminderen. Misschien wel verdwijnen. Marcel werd een goede vriend na meer dan 10 jaar zijn yogalessen te hebben gevolgd.

Joeke Hoeboer en ik ontmoetten elkaar tijdens de yin yoga lerarenopleiding. We werden bij elkaar gezet om aan onze groep een les te presenteren waarin de chakra’s (energiepunten) centraal staan. Joeke reisde de wereld rond om zich te specialiseren in Shaking Medicine. Schud je lichaam en ervaar dat je bagage die je niet meer nodig hebt in het leven los kunt laten.

Kat Novotna neemt je mee op een virtuele wandeling in de Nederlandse bossen. Een ervaring die bekend staat ​​als Shinrin-Yoku, de beroemde Japanse natuurtherapie. Kat stuurde me een bericht op LinkedIn, gevolgd door een kopje koffie in een Nederlands café en nu werken we samen omdat we beiden geloven in de helende kracht van de natuur.

Suzanne Rotteveel is natuurvoedingsdeskundige en aangezien ze ook communicatiespecialist is, weet ze als geen ander eenvoudig uit te leggen waarom en wat voor soort voedsel je geest en lichaam voedt. Deze food talk is interessant voor zowel foodies als voor degenen die deze quarantaine willen gebruiken een gezonder eetpatroon te introduceren.

 

We kijken er naar uit je te begeleiden op weg naar minder stress, meer zelf-bewustzijn en persoonlijke tevredenheid.

Namens het gehele team,